woensdag 17 oktober 2007

Lieveheersbeestjes

Sinds een paar maanden logeren naast Jumpy ook andere huisdiertjes in ons huis;
lieveheersbeestjes. Maar nu nestelen deze lieve beestjes niet alleen in onze woning, ze blijken ons ook te achtervolgen in de auto...! Aangezien ik spiritueel ben ingesteld en de bestseller The Secret in een ruk heb uitgelezen kan het niet anders dat ik vanochtend een collega erop heb aangesproken en hem heb gevraagd naar de betekenis ervan. Inmiddels heb ik begrepen dat lieveheersbeestjes staan voor geluk en liefde. Een prachtig symbool waar je naar mijn idee nooit genoeg van kunt hebben! Nu The Secret mij helpt te bereiken wat je zelf voor onmogelijk houdt: geluk, succes, gezondheid, geld, goede relatie en on top of it die lieveheersbeestjes overal om mij heen paraderen ben ik nu wel heel nieuwsgierig naar hoe 'de werkelijkheid' vorm gaat krijgen. What's next...?

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Sinds mijn man mij verlaten heeft heb ik ook regelmatig lieveheersbeestjes om me heen in huis, maar ook van de zomer toen ik aan het strand zat te lezen, op de meest vreemde plekken zie ik lieveheersbeestjes. Voor mij een teken dat er in de toekomst weer geluk in m'n leven zal komen. Ze brengen beslist geluk. Groet, A.

Anoniem zei

Ik heb sinds een week steeds lieveheersbeestjes op mijn kamer. Heb ze al een paar keer vrijgelaten buiten, maar ze blijven terugkomen. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Heel bijzonder. Fijn dat het zo'n positieve betekenis heeft.

Anoniem zei

sinds kort heeft mijn zoontje heel veel lieveheerstbeestje in zijn kamer we hebben een lastige tijd achter de rug en ik had een tijd geleden gezecht tegen hem dat alles wel weeer goed zou komen en nu kreeg hij die lieve beestjes ik ben blij met de betekinis van die beestjes en dat maakt mij nog gelukkiger.. wij krijgen veel geluk en veel liefde in de toekomst.. ik ben blij :)

Anoniem zei

Ook ik heb al enkele weken lieveheersbeestjes die me achtervolgen ik zie ze werkelijk ooooveral. Mijn man ziet er wel eens zitten maar dat is het dan ook. Bij mij zitten ze voor me als ik de trap op ga, op de kraan als ik wil gaan douchen, op mijn buik als ik onder de zonnenbank lig, noem maar op, het is net alsof ze bewust in mijn gezichtsveld gaan zitten zodat ik ze niet kan missen. Ik heb vandaag maar eens gekeken of er een betekenis voor is en jeetje dat is wel goed nieuws zeg, kon ik wel gebruiken!

Anoniem zei

Ik hoop het ook ...
Want de betekenis is zo fijn .
Ik heb deze zomer een huisje gekregen na veel tegenslagen en er kwamen zo veel van die liefheersbeestjes op me balkon vliegen op me ramen ik dad de deuren open ze kwamen naar binnen maar toevallig alleen bij mij.
En ik vond het gek dus ging ff googlen en vond dit dat is tog geweldig als het zo zal zijn .
Maar ik geloof er zeker in gelukkk ...
Groetjes brenda